Uing mah teu nyaho

Jul 04,  · Uing mah sieun kabendon ku Batara Guru. Tong boroning nakol, ngadeukeutan ogé uing mah teu wani!” témbal Sakadang Kuya. “Sakali wé Sakadang Kuya!” “Teu bisa!” “Lalaunan ieu mah nakolna ogé, hayang ngadéngé sorana!” “Rék lalaunan rék tarik, pokona mah teu bisa! Sabab uing diwanti-wanti pisan kudu enya-enya ngajaga ieu goong. Dec 19,  · Sumpahna Ge Da Aing Mah Da Teu Nyaho plesetan Cleopatra Stratan Zunea-zunea Versi Sunda(Video Clip) - Duration: parodi2an , views. Jan 27,  · Sumpah na ge da aing mah teu nyaho. Laporan. Telusuri video lainnya. Diputar Berikutnya. Video lucu & kocak aksi joget gokil. Jedy Jedy. Arab Gila (Bahasa Sunda) Gokil By theatermundwerk.de Funny Video. Video aksi kocak, gokil dan keren, bocah cilik wes pandai nyuci baju sandiri! Jedy Jedy.

Uing mah teu nyaho

If you are looking Arsip Blog]: Video photo slide Rina Nose Aing Mah Teu Nyaho

Portal Berita. Headlines News :. Sebuah uig unik dalam bahasa Sunda yang tengah naik daun saat ini di Youtube. Suara anak kecil yang menyanyikan lagu tentang realita kehidupan ABG Indonesia, dengan gaya tutur bahasa Sunda yang uing mah teu nyaho dan asyik di dengar. Walau begitu, lagu ini sebenarnya merupakan lipsync dari lagu asli seorang gadis cilik bernama Cleopatra Stratan asal Rumania yang juga hing tengah tenar di Youtube dengan judul lagu Zunea-Zunea, namun gak salahnya mendengarkan lagu lucu tersebut. Share this post :. Label: musicvideo. Posting Komentar. Paling Laris. Id - Tenaga Honorer Download IDM Terbaru.

Lila ngobrol teh pan meh nepi ka jam dua welas peuting, ilaing terus amitan balik, sabenerna mah ku uing teh rek diajak mondok, rek diajak sare sagebrug Teuing kunaon, uing ge da teu nyaho, ujug ujug jorojoy we aya niat kitu, teuing pedah uing geus lila rarandaan, dina hate uing teh rek mere kenangan ka ilaing theatermundwerk.de ah uing ge teu theatermundwerk.de: RUMAH BACA BUKU SUNDA. Jul 04,  · Uing mah sieun kabendon ku Batara Guru. Tong boroning nakol, ngadeukeutan ogé uing mah teu wani!” témbal Sakadang Kuya. “Sakali wé Sakadang Kuya!” “Teu bisa!” “Lalaunan ieu mah nakolna ogé, hayang ngadéngé sorana!” “Rék lalaunan rék tarik, pokona mah teu bisa! Sabab uing diwanti-wanti pisan kudu enya-enya ngajaga ieu goong. Uing mah sieun kabendon ku Batara Guru. Tong boroning nakol, ngadeukeutan ogé uing mah teu wani!” témbal Sakadang Kuya. “Sakali wé Sakadang Kuya!” “Teu bisa!” “Lalaunan ieu mah nakolna ogé, hayang ngadéngé sorana!” “Rék lalaunan rék tarik, pokona mah teu bisa! Sabab uing diwanti-wanti pisan kudu enya-enya ngajaga ieu goong. "Ceuk saha euy puguh pang romantisna theatermundwerk.de tingali diburuan imah uing kembang ngabugbrug, eta teh kiriman kang Tomi bisi teu nyaho mah!" Onih ngadadak kuraeud baeud "Ari ayeuna keur bulan puasa masih keneh sok susar sosor kitu?" sambungna deui "theatermundwerk.de geus dibejakeun, ari bulan puasa mah teu pati teuing, jadi lipen stipna oge awet!". “Ké heula, gampang naék mah. Ngan uing téh teu nyaho, kumaha carana ngabédakeun nangka anu geus asak jeung nangka anu atah kénéh,” ceuk Sakadang Monyét. Sakadang Kuya seuri leutik ngadéngé omongan Sakadang Monyét kitu téh. Asa manggih jalan pikeun metakeun akalna, anu meunang mikiran tadi peuting. “Gampang atuh ngabédakeunana mah. Lila ngobrol teh pan meh nepi ka jam dua welas peuting, ilaing terus amitan balik, sabenerna mah ku uing teh rek diajak mondok, rek diajak sare sagebrug Teuing kunaon, uing ge da teu nyaho, ujug ujug jorojoy we aya niat kitu, teuing pedah uing geus lila rarandaan, dina hate uing teh rek mere kenangan ka ilaing theatermundwerk.de ah uing ge teu ngarti. May 05,  · Album Kompilasi DAPUR UING SAPARAKANCA. Album Kompilasi DAPUR UING SAPARAKANCA. Skip navigation Sumpahna Ge Da Aing Mah Da Teu Nyaho plesetan Cleopatra Stratan Zunea-zunea Versi Sunda(Video. Lagu Sunda dengan Judul (kira2): Sumpah Na Ge Aing Mah Teu Nyaho, yang merupakan plesetan dari Lagu Cleopatra Stratan: Zunea-Zunea. jangan lupa like & Subscribe #BANSER #ANSOR #HADRUNNABI 🔽Apabila ingin menghadirkan Sholawat Grub HADRUNNABI bisa hubungi nomor 🔽Ust. Juanda: Dec 19,  · Sumpahna Ge Da Aing Mah Da Teu Nyaho plesetan Cleopatra Stratan Zunea-zunea Versi Sunda(Video Clip) - Duration: parodi2an , views. Sumpahna Ge Da Aing Mah Da Teu Nyaho, yang dalam bahasa Indonesia berarti: Sumpah kalo saya bener-bener tidak theatermundwerk.de lagu unik dalam bahasa Sunda yang tengah naik daun saat ini di Youtube. Suara anak kecil yang menyanyikan lagu tentang realita kehidupan ABG Indonesia, dengan gaya tutur bahasa Sunda yang lucu dan asyik di dengar. Dec 19,  · Sumpahna Ge Da Aing Mah Da Teu Nyaho, yang dalam bahasa Indonesia berarti: Sumpah kalo saya bener-bener tidak tahu. Sebuah lagu unik dalam bahasa Sunda yang tengah naik daun saat ini di Youtube. Suara anak kecil yang menyanyikan lagu tentang realita kehidupan ABG Indonesia, dengan gaya tutur bahasa Sunda yang lucu dan asyik di theatermundwerk.de Jan 27,  · Sumpah na ge da aing mah teu nyaho. Laporan. Telusuri video lainnya. Diputar Berikutnya. Video lucu & kocak aksi joget gokil. Jedy Jedy. Arab Gila (Bahasa Sunda) Gokil By theatermundwerk.de Funny Video. Video aksi kocak, gokil dan keren, bocah cilik wes pandai nyuci baju sandiri! Jedy Jedy. Contextual translation of "da urang mah teu ngarti" into English. Human translations with examples: sunda.Sumpahna Ge Da Aing Mah Da Teu Nyaho. likes. Community. Gyats in action. Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audio. Aing Mah Teu Nyaho. | Previous track Play or pause track Next track. Enjoy the full SoundCloud experience with our free app. Get it on Google Play. Aing'Mah Teu-Nyaho is on Facebook. Join Facebook to connect with Aing'Mah Teu-Nyaho and others you may know. Facebook gives people the power to. aing mah teu nyaho. Read about Sumpahna Ge Aing Mah Teu Nyaho by Poztmo and see the artwork, lyrics and similar artists. The latest Tweets from AING MAH TEU NYAHO! (@Aingmahteunyaho). @ricky_bumi. sumpahna ogé da teu nyaho,aing mah teu nyaho (demi apapun gw gak tau) #sunda #plesetan #zunea. original sound - RICKY FIRMANSYAH. Aing mah teu nyaho (zunea - zunea) recorded by VoIS_Fenella and Kazukiaditya on Smule. Sing with lyrics to your favorite karaoke songs. - Use uing mah teu nyaho and enjoy SUMPAH NA GE DA AING MAH TEU NYAHO Poster | mad-machine | Keep Calm-o-Matic

Quisque interdum mi sed nisl mollis, at aliquam turpis bibendum. Sed eget tempus quam. Integer eget luctus dolor. Aenean scelerisque lacus ultrices ipsum finibus ultricies. Nam convallis, urna in posuere fermentum, neque dui scelerisque ligula, ut sollicitudin justo elit eu orci. Sed sollicitudin sit amet quam sed maximus. Nullam at orci nibh. Quisque eget est ac risus aliquet lobortis ut eget urna. Curabitur ut sapien vehicula tellus dapibus volutpat. Sed fringilla, quam non convallis porta, sem urna bibendum mauris, nec fermentum velit dolor non purus. Duis non placerat lectus. Curabitur dignissim lorem quis lacus viverra, nec vulputate tortor aliquet.

See more opera mini software for nokia n72 Label: music , video. Cepat dan mainkan! Aku yakin jadi pusing! Id - Tenaga Honorer Add a translation. From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories. Maneh teu nyaho eta oge? Bisa berikan yang satu lagi. Banyak yang lebih kecil dariku. Kau harus pulang! Bagus, sangat bagus! Headlines News :. Apa ini tidak mengatakan sesuatu? Salah satu Jauh ka alien mah! Bolehkah kumakan? English Sunda. Kau ini umur 3 tahun, apa?